Anunturi imobiliare pe agentii, oferte imobiliare private, vanzari, inchirieri, case, terenuri, spatii comerciale

           
  RO | EN | FR | DE | IT | ES Login  
  Home    |    Sobre Rumania    |    Contact  
 

 

Propiedades inmobiliarias
Ofertas de la agencia (242398)
Ofertas de Privates (236266)
Agencias de las propiedades inmobiliarias (2720)
Oferta RO-IMOBILE
PUBLICITATE
Pachet GOLD
Pachet BUSINESS
Pachet START
Login

                 ID
   Password

Acoplamientos ┌tiles
FINANCING (27)
SEGUROS (37)
CONSEJEROS (127)
CONSTRUCCIONES (106)
ARRANGEMENTS (62)
ARHITECTURE (47)
ABOGADOS (132)
OFICINAS de NOTARIO (170)
Acoplamientos
CUGETLIBER.RO
ORADEA.NET
Anunturi AZ
Informaciones ┌tiles
NOTICIAS DE LAS PROPIEDADES INMOBILIARIAS
DICCIONARIO DE LAS PROPIEDADES INMOBILIARIAS
Diversas extremidades de contratos
LEGISLACIËN DE LAS PROPIEDADES INMOBILIARIAS
Impuestos y recaudaciones para las propiedades
Calculator for notaries taxes
Rate of exchange
1 USD = 3.8316 RON
1 EUR = 4.595 RON

CONVERTIDOR DEL INTERCAMBIO

 

NOTICIAS DE LAS PROPIEDADES INMOBILIARIAS
TARGUL NATIONAL IMOBILIAR TNI 30 SEPTEMBRIE- 2 OCTOMBRIE 2016 - PALATUL PARLAMENTULUI, SALA UNIREA

Evenimentul imobiliar al toamnei- T├órgul Național Imobiliar TNI- ├«ncepe VINERI, 30 SEPTEMBRIE, ORA 10.00 la Palatul Parlamentului, Sala Unirea. Expoziția se adresează persoanelor interesate de locuințe ce se ├«ncadrează ├«n Programul Prima Casă, amatorilor de proprietăți premium și persoanelor atrase de investiții ├«n segmentul imobiliar. Portofoliul TNI este variat, cuprinz├ónd oferte de locuințe noi și vechi, terenuri din București, ILFOV, litoral, Valea Prahovei, dar și celelalte zone ale țării.
  
  TNI- Evenimentul imobiliar ALL IN ONE
  
  Cu o experiență de 11 ani ├«n promovarea pieței imobiliare din Rom├ónia și facilitarea tranzacțiilor ├«n real estate, T├órgul Național Imobiliar TNI este evenimentul imobiliar ALL IN ONE ce reunește toți jucătorii importanți din piața de profil: dezvoltatori, agenții imobiliare și instituții financiar-bancare, cuprinde oferte pentru toate buzunarele: apartamente budget-friendly, locuințe premium și susține investițiile ├«n segmentul imobiliar.
  Prețul minim pentru o proprietate ofertată ├«n cadrul evenimentului este de 5.175 EURO pentru un teren intravilan de 207 mp situat ├«n Breaza, zona DN1, iar prețul maxim din cadrul t├órgului este de 990.000 EURO pentru o vilă ├«n Sinaia, zona semicentrală ce are o suprafață de 278 de metri pătrați utili și un teren de 1064mp.
  
  Locuințele noi de tip budget-friendly au prețul de pornire de 17.900 EURO TVA inclus pentru o garsonieră (23mp), 27.400 EURO TVA inclus pentru un apartament de două camere (37mp), 39.900 EURO TVA inclus pentru un apartament de 3 camere (55 mp) și 71.900 EURO TVA inclus pentru o vilă (109mp). Această categorie de locuințe se află mai departe de centrul Bucureștiului, dar totuși aproape de mijloacele de transport ├«n comun către km 0 al capitalei, presupune suprafețe relativ mici, dar implică finisaje de calitate și diverse beneficii pentru cumpărători, precum loc de parcare oferit gratuit și vouchere de mobilier.
  Segmentul de locuințe premium a ├«nregistrat o creștere semnificativă a cererilor ├«n ultima perioadă, iar prețurile pentru acest tip de imobile pornesc de la 60.500 EURO+TVA pentru un apartament de 2 camere (57 mp), 75.500 EURO+TVA pentru un apartament de 3 camere (74mp), 105.500 EURO+TVA pentru un apartament de 4 camere (108mp) și 179.000 EURO+ TVA pentru o vilă (227mp). Imobilele premium se diferențiează prin amplasarea ├«n cartiere selecte, aproape de parcuri sau acces rapid ├«n zona centrală, nivel ridicat al finisajelor și suprafețe generoase.
  
  Locuințele de vacanță- soluția de a-ți pune banii la treabă!
  
  Chiar dacă sezonul estival pe litoral s-a ├«ncheiat, ├«n cadrul T├órgului Național Imobiliar vizitatorii au șansa de a ├«ncepe vacanțe nesf├órșite la Marea Neagră. Costul pornește de la 4.750 EURO și ajunge p├ónă la 9.000 EURO pentru cei care ├«nțeleg beneficiile de a plăti echivalentul a c├ótorva vacanțe la mare și a deveni proprietar periodic pentru totdeauna al unui apartament ├«n primul resort de cinci stele de pe litoralul rom├ónesc. Odată cu investiția, cumpărătorul are venituri garantate contractual, recuperarea investiției ├«n 7 ani și acces la toate facilitățile resortului.
  Și locuințele cu vedere la munte sunt o variantă sigură de investiție, fiind la mare căutare ├«n orice perioadă a anului. Prețurile pornesc de la 24.000 EURO pentru o garsonieră de 30 mp situată ├«n Predeal și se acceptă rate direct la dezvoltator.
  
  
  Acum TU faci prețul ├«n imobiliare!
  
  ├Än perioada 30 septembrie-2 octombrie la T├órgul Național Imobiliar TNI vizitatorii sunt cei care stabilesc prețul imobilelor ├«n urma discuțiilor față ├«n față și a negocierii directe cu cei mai importanți dezvoltatori imobiliari. Pe durata celor trei zile de eveniment vizitatorii TNI au acces la oferte speciale: discounturi ├«n bani, reducerea avansului necesar rezervării, posibilitatea de a plăti ├«n rate direct la dezvoltator, locuri de parcare cadou, vouchere de mobilier ├«n valoare de 2.500 EURO și posibilitatea de a da la schimb locuința veche pentru o locuință nouă plus diferența ├«n bani, ce poate fi achitată cash sau cu orice tip de credit: imobiliar, ipotecar sau Prima Casă.
  
  Locuința Verde costă mai puțin!
  
  ÔÇťLa Pavilionul Green Homes organizat ├«n cadrul T├órgului Național Imobiliar TNI cei interesați pot afla mai multe informații despre cum pot finanța responsabil locuința pentru a reduce costurile lunare, beneficiind de o locuință de calitate superioară cu un confort sporit care presupune costuri mai mici la energie și reparații, sănătate și bunăstare pentru familia ta. Există o corelare directă ├«ntre performanța energetică a unei locuințe și nivelul de calitate al proiectării, construirii și operării acesteia. Adesea proprietarii de locuințe iau decizia de a investi mai puțin ├«n procesul de proiectare și construire (aleg├ónd locuințele cu cel mai scăzut cost pe metru pătrat), ├«nsă ajung ├«n final să dețină locuințe cu costuri mari pentru ├«ncălzire și răcire, care necesită ├«ntreținere intensivă, renovări mai frecvente și care au o valoare mai mică pe termen lung dec├ót locuințele sustenabile. Cel mai potrivit moment de a investi ├«n sustenabilizarea locuinței este la ├«nceput, ├«n stadiul proiectării inițiale. Finanțarea responsabilă este de cele mai multe ori cea mai bună alegere pentru a devansa resurse disponibile ├«ncă de la ├«nceputul procesului de construcțieÔÇŁ a declarat Steven Borncamp, CEO al Consiliului Rom├ón pentru Clădiri Verzi (RoGBC).
  
  Se poartă upgrade-ul imobiliar
  
  Prețurile ├«n imobiliare ├«și continuă trendul ușor ascendent de la ├«nceputul acestui an. Acest lucru face ca ACUM să fie momentul oportun de a cumpăra o locuință nouă, iar ├«n ultimele luni s-a remarcat un nou trend: UPGRADE-ul IMOBILIAR. Persoanele care au deja o locuință, niște economii ├«n bani și posibilitatea de a obține un credit imobiliar s-au hotăr├ót să cumpere un imobil mai bun. De la o garsonieră vor să se mute la un apartament cu 2 sau 3 camere, sau de la un apartament vor să se mute la casă. ├Än cadrul T├órgului Național Imobiliar vizitatorii pot apela la serviciile BUY-BACK puse la dispoziție de agențiile imobiliare prezente la eveniment, prin care aceștia ├«și pot achita parțial contravaloarea imobilului nou cu prețul obținut pe apartamentul vechi aflat ├«n proprietate.
  
  
  PREGĂTIȚI-VĂ VIZITA LA TNI!
  Pentru a avea acces la informații concrete despre expozanții evenimentului, ofertele acestora, suprize și premii pentru vizitatori chiar ├«nainte de expoziția ce are loc ├«n perioada 30 septembrie- 2 octombrie la Palatul Parlamentului, vă invităm să vă conectați la PAGINA DE FACEBOOK TNI.
  
  Vă așteptăm la TNI, 30 septembrie- 2 octombrie 2016, Palatul Parlamentului, Sala UNIREA !
  
  
  Organizator: BDOBC Business Center
  Program de vizitare: Vineri, S├ómbătă: 10.00 - 19.00 ; Duminică: 10.00 - 16.00;
  Bilet intrare: 5 RON
  Eveniment mediatizat prin IMOPEDIA.RO
  Parteneri: SudRezidențial.RO; Romania Green Building Council; Mervani Invest; Apulum 94.
  Parteneri media: Casa Lux; Casa de vacanță, Practic-Idei pentru casă, grădină și apartament; Bursa Construcțiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Business Point; Ziare.com; Arena Construcțiilor; Business 24; Caseșigrădini.ro; Magazinuldecase.ro; Wizmo.ro; Ro-imobile.ro; Buzzu.ro; Rezidențial.net; Anunțul.ro; TopEstate.ro; Grandimobiliar.ro.
  
  Lansat ├«n anul 2005, T├órgul Național Imobiliar (TNI) este evenimentul definitoriu pentru sectorul imobiliar și domeniile conexe acestuia, ce reunește ├«n același loc și timp companiile prestigioase, profesioniștii ├«n domeniu, presa de specialitate și publicul larg. Continu├ónd cei 11 ani de tradiție, T├órgul Național Imobiliar marchează trendurile ├«n imobiliar, creează oportunități de afaceri și vine ├«n sprijinul companiilor expozante cu o platformă de promovare și dezvoltare a activității ce și-a dovedit eficiența pe parcursul celor 23 de ediții ale TNI.
  
  DETALII COMPLETE: http://www.targulnationalimobiliar.ro;
  Telefon contact: 031.430.38.11; 0734.344.350
  Cristina BERCEA- PR Manager- 0722.521.100; cristina@bdobc.ro

27 Sept 2016

^Up

 

 Propiedades inmobiliariass    |    Advertising    |    Contact    |    Para los webmastersOnline visitors : 13
Online companies : 0

Gazduire Web by Claus